Infrumusetare

Ocean Shake Serum PP3+ – pret, pareri, farmacii, forum

4.9/5 - (33 votes)
Denumirea produsului💊 Ocean Shake Serum PP3+
Site oficialwww.ocean-shake-serum-pp3.ro
Prețul159 RON 💰
Condiții de depozitareA se păstra într-un loc uscat și departe de accesul copiilor, la o temperatură care să nu depășească 15-25°C.
Perioada de valabilitate👉 24 de luni
👉 Nu se utilizează după data de expirare.
Forma de producție50 ml
Format de vânzarevândut fără prescripție medicală
CompozițieProdus 100% natural, o combinație de ingrediente pe bază de plante 🌱

Ocean Shake Serum PP3+ este un nou ser conceput pentru a ajuta femeile și bărbații să reducă formarea ridurilor de pe față și decolteu fără a recurge la chirurgia estetică.

Ocean Shake Serum pp3+ Plus de la Еphra&Nymphs este un serum care hrănește pielea feței și acționează asupra ridurilor, iar compoziția sa de înaltă calitate, complet naturală, regenerează straturile profunde ale pielii și elimină astfel acele enervante picioare de corb.

Serum PP3+ este un tratament cosmetic care vă va permite să eliminați formarea ridurilor într-un mod natural, iar noi cunoaștem produsul în detaliu.

Ce este Ocean Shake Serum pp3+ Plus și cum funcționează?

Ocean Shake Serum pp3+ este un serum facial cu o compoziție înaltă, complet naturală, în care nu veți găsi urme de coloranți, silicoane sau agenți chimici care ar putea afecta sănătatea pielii dumneavoastră.

Shake Serum PP3+ se prezintă sub forma unui gel-cremă într-un flacon cu capac de distribuție. Ambalajul practic, care economisește spațiu, înseamnă că îl poți lua cu tine oriunde mergi și nu trebuie să te lipsești niciodată de noul tău aliat de frumusețe.

Ridurile sunt imperfecțiuni enervante ale pielii și tind adesea să apară în jurul ochilor, nasului și buzelor. Vârsta nu contează – îmbătrânirea celulară afectează milioane de femei în fiecare an, de la 20 la 90 de ani.

Utilizarea serului trezește celulele inactive și îmbunătățește activitatea celulelor tinere, stimulează funcționarea fibroblastelor, care sunt proteinele de colagen care restabilesc elasticitatea pielii și regenerează pielea, oferind un ten sănătos, de asemenea, umple ridurile profunde pentru a opri procesul de pigmentare cauzat de celulele care funcționează.

Folosirea Ocean Shake Serum pp3+ odată aplicat pe piele aduce aceste beneficii:

  • Netezește chiar și cele mai adânci riduri;
  • Elimină pigmentarea;
  • Întărește și ridică fața.

Ingrediente și compoziția cremă antiriduri – Ocean Shake Serum pp3+ prospect

Ocean Shake Serum pp3+ este un serum complet natural, iar în interiorul fiecărei sticle nu veți găsi uleiuri, ulei de palmier sau alți agenți care pot fi dăunători pentru sănătatea pielii.

Fiecare flacon de Ocean Shake Facial Serum pp3* este alcătuit din următoarele ingrediente:

  • Extracte de stea de mare și de ou de aur: aceste ingrediente întăresc tonusul muscular, strâng conturul feței și umplu ridurile, chiar și pe cele adânci.
  • Squalane: acest ingredient distribuie elementele active în toate straturile epidermei, consolidând efectul acestora datorită interacțiunii cu structura lipidică a pielii.
  • Serul de lapte: acest ingredient regenerează rapid pielea, eliminând ridurile. Reglează activitatea celulelor, oprind procesele de pigmentare.

Cum se aplică Ocean Shake Serum pp3+ antirid cremă

Utilizarea serului de față Ocean Shake este foarte simplă și va deveni rapid secretul tău de frumusețe. Serul poate fi folosit pe pielea feței, dar și pe gât, care este de multe ori zona cea mai afectată de riduri, iar pentru a garanta rezultatele este indicat să fie consecvent.

Producătorul produsului recomandă un tratament constant de șapte săptămâni pentru a vedea rezultatele. Ocean Shake Serum trebuie folosit în fiecare zi, cu două aplicări pe zi, una dimineața și alta seara, înainte de culcare, iar pentru asta trebuie să efectuați acești pași mici și simpli:

  1. îndepărtează urmele de machiaj sau de creme de pe față;
  2. Agitați serul pentru a-i activa formula;
  3. Așezați serul în palma mâinii;
  4. Preîncălziți serul în palmă, aplicați-l pe față cu mișcări de masaj blând sub ochi și în zona decolteului.
  5. Spălați-vă pe mâini după utilizare.

Fiind lipsit de ulei, aplicarea serului pe față și decolteu nu lasă pielea grasă sau umedă.

Opinii și contraindicații privind utilizarea serului anti-îmbătrânire – Ocean Shake Serum pp3+ farmacii

Ocean Shake Serum pp3+ folosit în tratamentul anti-îmbătrânire și hrănitor al ridurilor, este un produs testat clinic și dermatologic (nu pe animale) și nu are contraindicații sau efecte secundare.

Serul anti-îmbătrânire poate fi utilizat pe toate tipurile de ten și în special începând cu vârsta majoratului, atât ca tratament preventiv, cât și curativ.

La fel ca în cazul oricărui produs cosmetic, se recomandă să utilizați serul numai conform indicațiilor de pe ambalaj și nu prin metode sau aplicații DIY. A nu se ingera și a se păstra într-un loc uscat și răcoros.

Recenzii ale persoanelor care au folosit Ocean Shake Serum pp3+ cremă de față antirid pentru față

Crema de față antirid Ocean Shake Serum pp3+ este un produs foarte căutat și folosit de multe persoane. Mai jos sunt prezentate câteva recenzii găsite pe forumuri de persoane care au folosit serul anti-îmbătrânire Ocean Shake Serum pp3+ și care au lăsat mărturii după utilizarea produsului printr-o recenzie personală a experienței lor:

Fabiana T. 54 ani: Îl folosesc de câteva săptămâni. Livrare rapidă și plată la livrare. Produsul este foarte moale la atingere și are consistența unui gel. Îl aplic de două ori pe zi și am observat că zona din jurul ochilor, unde am riduri, este mult mai netedă decât înainte, iar ridurile nu mai sunt la fel de mari ca înainte. Voi continua să o folosesc.

Diana A.36 ani: L-am cumpărat pentru a preveni ridurile și momentan după o săptămână de utilizare nu observ nimic. Îmi lasă pielea foarte moale la atingere, nu miroase prea bine, dar nu am observat nimic în afară de asta.

Serena V. 48 de ani: Am crezut că va fi crema obișnuită, dar mă răzgândesc. Serul nu lasă pielea grasă, are o consistență lichidă, dar odată aplicat pe piele se distribuie bine. Folosesc foarte mult în jurul ochilor și buzelor, zona în care ridurile sunt vizibil vizibile, iar după săptămâni de utilizare pot vedea primele rezultate ale pielii mai netede.

De unde să cumpărați și cât costă Ocean Shake Serum pp3+ preț?

Ocean Shake Serum pp3+ față și decolteu este un produs care nu poate fi achiziționat din farmacii, parafarmacii, magazine de cosmetice, e-commerce sau site-uri precum: Amazon, Ebay sau chineză. Produsul original este disponibil doar pe site-ul oficial al vânzătorului, la prețul de 159 RON per pachet.

Cumpărarea Ocean Shake Serum pp3+ este foarte simplă:

  1. Vă rugăm să completați formularul de comandă cu datele dumneavoastră personale;
  2. Așteptați un apel de la un operator pentru a confirma comanda
  3. Produsul este livrat prin curierat pe întreg teritoriul România, contra ramburs și gratuit.

ATENȚIE LA ESCROCHERII!

Îi avertizăm pe cititorii noștri să se ferească de site-urile înșelătoare pe care le găsiți pe net pentru a evita să primiți o înșelătorie, doar aici puteți găsi site-ul oficial al produsului original!

Claudia Ciobanu

Medic specialist dermato-venerologie. Dermatologie clinica, tratamentul tenurilor acneice si seboreice, consiliere si tratamente dermato-cosmetice pentru toate tipurile de ten, combatarea celulitei si a vergeturilor prin ultrasunete, masaj cu vacuum, electrostimulare, tratamente de lifting facial nechirurgical si reintinerire, epilare progresiv definitiva IPL, peeling chimic, electrocauterizari, criochirurgie si crioterapie, injectare de substante filler excizii de leziuni tumorale, biopsii, chiuretaje cutaneo-mucoase, sclerozare de varicozitati. Studii de specialitate Facultatea de Medicina Generala a Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila", Bucuresti.

Postări recente

Zinamax recenzii, contraindicații, efecte secundare. În cazul în care pentru a cumpăra Zinamax Amazon preț în farmacii, sau pe site-ul oficial?

Denumirea medicamentuluiZinamax 💊Compoziția produsului✔Extract de trandafir, complex de vitamine, lactoferrină, extract de frunze de ștevie, extract…

1 an în urmă

ManBuilder recenzii, contraindicații, efecte secundare. În cazul în care pentru a cumpăra ManBuilder Amazon preț în farmacii, sau pe site-ul oficial?

Care este numele medicamentului?ManBuilder💊Ce este în amestec?✔Vitamine, minerale și ingrediente pe bază de planteSunt capsulele…

1 an în urmă

Shark Motion: recenzii, contraindicații, efecte secundare. În cazul în care pentru a cumpăra Shark Motion: prețul Amazon în farmacii, sau pe site-ul oficial?

Denumirea produsuluiShark Motion💊Compoziția produsului✔Extract de cartilaj de rechin✔Colagen✔Glucozamină✔Chodroitin✔Extract de turmeric✔Un complex de ierburi vindecătoare  Preț189…

1 an în urmă

ActioComfort comentarii, contraindicații, efecte secundare. În cazul în care pentru a cumpăra ActioComfort Amazon preț în farmacii, sau pe site-ul oficial?

TitluActioComfort💊Preț179 RON💰Cum să o luați?➡Aplicați o cantitate mică de cremă pe zona cu probleme și…

1 an în urmă

Elesse Cream, recenzii, contraindicații, efecte secundare. În cazul în care pentru a cumpăra Elesse Cream Amazon preț în farmacii, sau pe site-ul oficial?

Denumirea produsuluiElesse Cream💊Efectul✔Conferă pielii un plus de elasticitate;✔Îndepărtează liniile fine și ridurile;✔Menține tonusul pielii;✔Elimină petele.Riscuri…

1 an în urmă

Moring Slim recenzii, contraindicații, efecte secundare. În cazul în care pentru a cumpăra Moring Slim Amazon preț în farmacii, sau pe site-ul oficial?

TitluMoring Slim💊ProducătorNoble HealthCompoziție✔Orz verde ✔Garcinia cambogia ✔Antioxidanți ✔Vitamine ✔ZincEfecte➡Oferă un sentiment de sațietate ➡Stimulează metabolismul…

1 an în urmă