Informațiile de pe alexandruvladciurea.ro/news/ sunt oferite doar în scop informativ și nu înlocuiesc în niciun caz sfatul medicului. Este necesar să consultați un medic pentru a stabili un diagnostic.

Utilizatorii sunt singurii responsabili pentru utilizarea informațiilor de pe acest site. Informațiile furnizate pe acest site sunt destinate persoanelor sănătoase, iar orice regim alimentar sau de exerciții fizice trebuie să fie aprobat și supravegheat de către o persoană adecvată, în conformitate cu legislația, înainte de a fi pus în aplicare.

Produsele menționate în articolele de pe acest site nu ar trebui să fie considerate niciodată un substitut pentru o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Atunci când se utilizează produsul, trebuie respectate instrucțiunile privind cantitatea și momentul utilizării. Produsele menționate pe acest site nu trebuie niciodată considerate ca fiind un remediu, o prevenire, un diagnostic, o atenuare a bolilor și a condițiilor anormale.

Acest site web și conținutul său nu sunt responsabile pentru acuratețea, caracterul complet sau veridicitatea materialelor publicate sau pentru orice daune rezultate din utilizarea acestor informații. Conținutul, recenziile și opiniile sunt preluate de pe site-urile web ale companiilor care furnizează/vând produsele. Proprietarul site-ului web nu este nici furnizorul, nici producătorul produselor prezentate pe acest site web, în cazul unor probleme trebuie să contactați direct producătorul sau furnizorul acestor produse.

Acest site nu este responsabil de livrarea produsului sau de colectarea plății și nu poate fi în niciun fel tras la răspundere pentru orice vătămare fizică sau psihică rezultată din utilizarea abuzivă a conținutului publicat sau a produselor sponsorizate.

Nu reprezentăm în mod direct niciuna dintre companiile care furnizează sau fabrică produsele.

Nu suntem responsabili pentru conținutul site-urilor legate, includerea link-urilor nu implică nicio aprobare și/sau responsabilitate comună în ceea ce privește legalitatea, caracterul complet și corect al informațiilor conținute pe site-urile legate.