Infrumusetare

Epilage ceara – preț olx, ingrediente, instrucțiuni, cum funcționează, pareri forum

4.9/5 - (51 votes)
Denumirea produsului💊 Epilage
Site oficialwww.epilage.ro
Prețul Epilage120 RON 💰
Condiții de depozitareA se păstra într-un loc uscat și departe de accesul copiilor, la o temperatură care să nu depășească 25°C.
Perioada de valabilitate👉 24 de luni
👉 Nu se utilizează după data de expirare.
Forma de producție200 g pelete
Format de vânzarevândut fără prescripție medicală
CompozițieProdus 100% natural, o combinație de ingrediente pe bază de plante 🌱

Epilage este noua metodă de epilare, potrivită pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele mai delicate, deoarece este 100% naturală și 100% hipoalergenică. Spre deosebire de alte metode de epilare, cu Epilage vă veți bucura de o piele mai fină timp de peste 4 săptămâni, fără a suferi dureri.

Epilage oferă și alte avantaje, cum ar fi:

  • Piele netedă timp de cel puțin 3 luni
  • Absența firelor de păr încarnate
  • Fără durere și risipă inutilă de bani
  • Oprește complet regenerarea părului de la rădăcină
  • Potrivit pentru întregul corp
  • Ideal chiar și pentru cea mai sensibilă piele
epilage pret

Pagina de index

Ce este Epilage și cum funcționează?

Epilage este noua modalitate de epilare a pielii, evitând durerea inutilă, pentru o piele mai fină timp de câteva săptămâni. Produsul se prezintă sub formă de granule de ceară, conținute într-un ambalaj practic, ușor de transportat și ușor de utilizat.

Îndepărtarea părului este un punct foarte critic pentru fiecare femeie, pentru simplul motiv că fiecare are un tip de piele diferit, astfel că un produs greșit ar putea cauza diferite probleme, cum ar fi:

  1. Fire de păr care se îngroașă și devin mai vizibile.
  2. Fire de păr încarnate și formarea de pustule.
  3. Recreștere rapidă.
  4. Durere excesivă.
  5. Mâncărimi și iritații ale pielii.
  6. Formarea de pete întunecate pe piele.

În cazul în care se întâlnesc aceste probleme, nu poate fi exclusă posibilitatea unor consecințe grave:

  • Infecții bacteriene datorate lipsei de igienă în timpul epilării.
  • Formarea de cicatrici din cauza firelor de păr încarnate.
  • Noduli limfatici inflamați generați de epilarea incorectă, în special în zonele intime.

Dar nu vă faceți griji, pentru că începând de astăzi, datorită Epilage, este posibilă epilarea întregului corp într-un mod sigur și nedureros. Epilage este potrivit pentru toate zonele corpului, cum ar fi fața, axilele, picioarele, linia de bikini și toate zonele greu accesibile, mai ales datorită ingredientelor sale active naturale, care permit hidratarea în același timp cu epilarea.

Printre diferitele rezultate pe care acest produs eficient le poate oferi se numără:

  • Are o durată de până la 3 luni, deoarece îndepărtează părul până la rădăcină, încetinind creșterea părului.
  • Piele mai fină și mai luminoasă, datorită ingredientelor sale naturale.
  • Îndepărtează toate firele de păr încarnate, permițând firelor mai fine să crească la loc.
  • Simplu și nedureros, având în vedere tehnologia înaltă a produsului.
epilage forum

Ingrediente și compoziția cerii Epilage

Epilage este noua metodă de epilare care vă va permite, în sfârșit, să îndepărtați tot părul într-un mod sigur și absolut nedureros. Garanția sa este absența totală a produselor chimice sau a produselor periculoase pentru piele, cum ar fi parafinele, parabenii sau uleiurile de natură dubioasă, și utilizarea de ingrediente 100% naturale.

Epilage este ideal pentru toate tipurile de piele datorită adăugării de:

  • Cărbune antracit, care permite îndepărtarea chiar și a celor mai adânci fire de păr, oferindu-vă o piele mai fină și mai sănătoasă pentru o perioadă lungă de timp.
  • Parafina activă, care are numeroase proprietăți benefice pentru piele, cum ar fi emolientă, hidratantă, hrănitoare și antiinflamatoare.
  • Ceară de albine, considerată a fi un hidratant natural, care nu astupă porii și previne roșeața de după bărbierit.
  • Uleiul Vazelin, care nu pătrunde în țesuturi, dar în schimb face pielea mai moale și îndepărtarea părului rapidă și nedureroasă.
  • Esență de colofoniu, care permite cerii să-și păstreze proprietățile.
  • Ulei de lavandă.
  • Mimosa Tenuiflora.
  • Rășină de pin.

Cum se utilizează ceara depilatoare Epilage

Ceara Epilage în granule pentru epilare simplă și nedureroasă este cea mai potrivită ceară disponibilă pe piață, iar pentru o utilizare fără erori trebuie doar să consultați manualul. În interiorul fiecărui pachet care va ajunge direct la tine acasă, vei găsi:

  • 1 cutie de Epilage
  • 1 spatulă de lemn pentru întinderea produsului
  • 1 manual de utilizare exclusiv în limba română

Datorită tuturor acestor componente, nu veți avea nicio marjă de eroare, astfel încât să puteți trece imediat la proces:

  • Se topesc granulele la bain-marie sau în cuptorul cu microunde până când acestea capătă o consistență lichidă.
  • Cu ajutorul spatulei, luați o cantitate mică de produs și aplicați-l uniform în direcția de creștere a părului, într-un strat de 2-3 mm.
  • Lăsați stratul de ceară să se răcească timp de aproximativ 10 secunde sau cel puțin până când nu mai este lipicios pe degete.
  • Îndepărtați ceara trăgând de păr cu o mișcare curată și uniformă.
ceara epilage

Opinii și contraindicații privind utilizarea Epilage

Ceara depilatoare Epilage nu a prezentat contraindicații sau efecte secundare în urma numeroaselor teste clinice (care nu au fost efectuate pe animale), așa cum a raportat producătorul. Compoziția naturală a Epilage înseamnă că poate fi folosit de orice persoană, indiferent dacă este femeie sau bărbat, chiar și de cele cu pielea mai sensibilă.

În cazul în care persoana se confruntă cu arsuri și/sau mâncărimi, se recomandă îndepărtarea prealabilă a cerii prin clătirea temeinică a zonei cu apă rece sau la temperatura camerei. Nu frecați și nu clătiți cu detergenți sau apă clocotită.

Avertisment: Țineți produsul departe de copii. Nu înghițiți și nu folosiți cu metode de bricolaj. Depozitați ceara într-un loc uscat și departe de sursele de căldură. Evitați aplicarea pe cicatrici sau răni deschise.

Recenzii ale celor care au folosit Epilage original

Următoarele sunt recenzii extrapolate de pe forumuri de către persoane care au folosit Epilage și au oferit o mărturie personală în urma testării produsului corespunzător:

Milena scrie: „Din cauza sensibilității pielii mele, de fiecare dată când mă duceam la cosmeticiană aveam fire de păr încarnate, așa că era o problemă de fiecare dată. Am încercat și diverse creme depilatoare, dar în afară de miros, rezultatele nu au fost nici măcar concrete. Apoi am descoperit Epilage pe internet – epilare la domiciliu – și a fost o revoluție pentru mine. Nu voi renunța niciodată la ea, în plus, este mereu la îndemână și o pot face oricând vreau.”

Mirko scrie: „Ai crede că bărbații care se rad în cap ar avea probleme, dar nu ai crede că este vorba doar de îngrijire personală. Îmi place să mă bărbieresc și să am mereu o piele fină ca un bebeluș, iar datorită Epilage dorința mea este îndeplinită. Îl recomand.

Simona scrie: „În calitate de cosmetician, aș recomanda acest produs. Îl folosesc și în centrul meu de înfrumusețare, iar clienții mei vin special pentru asta, pentru că s-au săturat să sufere și să simtă durere.”

epilage original

De unde să cumpărați și cât costă Epilage in Romania

Ceara depilatoare Epilage poate fi achiziționată doar de pe site-ul oficial al vânzătorului, la prețul modest de 120,00 RON, în loc de 240,00 RON cu o reducere de 50%!

Achiziționarea de pe site-uri alternative, cum ar fi Amazon, Ebay, E-commerce și site-uri chinezești nu este recomandată pentru a nu deveni victima unei fraude sau pentru a primi un produs care nu corespunde cu originalul.

Produsul Epilage este destul de simplu de cumpărat și asta este suficient:

  • Completați formularul de comandă cu datele personale și numărul de telefon
  • Așteptați un apel de la un operator pentru a confirma comanda
  • Produsul va ajunge la domiciliul dumneavoastră prin curierat cu transport gratuit și plata la livrare. De asemenea, veți beneficia de Garanția Satisfăcut sau Rambursat!

ATENȚIE LA ESCROCHERII!

Îi avertizăm pe cititorii noștri să se ferească de site-urile înșelătoare pe care le găsiți pe net pentru a evita să primiți o înșelătorie, doar aici puteți găsi site-ul oficial al produsului original!

Claudia Ciobanu

Medic specialist dermato-venerologie. Dermatologie clinica, tratamentul tenurilor acneice si seboreice, consiliere si tratamente dermato-cosmetice pentru toate tipurile de ten, combatarea celulitei si a vergeturilor prin ultrasunete, masaj cu vacuum, electrostimulare, tratamente de lifting facial nechirurgical si reintinerire, epilare progresiv definitiva IPL, peeling chimic, electrocauterizari, criochirurgie si crioterapie, injectare de substante filler excizii de leziuni tumorale, biopsii, chiuretaje cutaneo-mucoase, sclerozare de varicozitati. Studii de specialitate Facultatea de Medicina Generala a Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila", Bucuresti.

Postări recente

Zinamax recenzii, contraindicații, efecte secundare. În cazul în care pentru a cumpăra Zinamax Amazon preț în farmacii, sau pe site-ul oficial?

Denumirea medicamentuluiZinamax 💊Compoziția produsului✔Extract de trandafir, complex de vitamine, lactoferrină, extract de frunze de ștevie, extract…

1 an în urmă

ManBuilder recenzii, contraindicații, efecte secundare. În cazul în care pentru a cumpăra ManBuilder Amazon preț în farmacii, sau pe site-ul oficial?

Care este numele medicamentului?ManBuilder💊Ce este în amestec?✔Vitamine, minerale și ingrediente pe bază de planteSunt capsulele…

1 an în urmă

Shark Motion: recenzii, contraindicații, efecte secundare. În cazul în care pentru a cumpăra Shark Motion: prețul Amazon în farmacii, sau pe site-ul oficial?

Denumirea produsuluiShark Motion💊Compoziția produsului✔Extract de cartilaj de rechin✔Colagen✔Glucozamină✔Chodroitin✔Extract de turmeric✔Un complex de ierburi vindecătoare  Preț189…

1 an în urmă

ActioComfort comentarii, contraindicații, efecte secundare. În cazul în care pentru a cumpăra ActioComfort Amazon preț în farmacii, sau pe site-ul oficial?

TitluActioComfort💊Preț179 RON💰Cum să o luați?➡Aplicați o cantitate mică de cremă pe zona cu probleme și…

1 an în urmă

Elesse Cream, recenzii, contraindicații, efecte secundare. În cazul în care pentru a cumpăra Elesse Cream Amazon preț în farmacii, sau pe site-ul oficial?

Denumirea produsuluiElesse Cream💊Efectul✔Conferă pielii un plus de elasticitate;✔Îndepărtează liniile fine și ridurile;✔Menține tonusul pielii;✔Elimină petele.Riscuri…

1 an în urmă

Moring Slim recenzii, contraindicații, efecte secundare. În cazul în care pentru a cumpăra Moring Slim Amazon preț în farmacii, sau pe site-ul oficial?

TitluMoring Slim💊ProducătorNoble HealthCompoziție✔Orz verde ✔Garcinia cambogia ✔Antioxidanți ✔Vitamine ✔ZincEfecte➡Oferă un sentiment de sațietate ➡Stimulează metabolismul…

1 an în urmă