Sănătate

Parazitol catena pret farmacie, pareri și plafar | Parazitol contraindicatii

4.9/5 - (27 votes)
Denumirea produsului💊 Parazitol
Site oficialwww.parazitol.ro
Prețul159 RON 💰
Condiții de depozitareA se păstra într-un loc uscat și departe de accesul copiilor, la o temperatură care să nu depășească 15-25°C.
Perioada de valabilitate👉 24 de luni
👉 Nu se utilizează după data de expirare.
Forma de producție10 capsule
Format de vânzarevândut fără prescripție medicală
CompozițieProdus 100% natural, o combinație de ingrediente pe bază de plante 🌱

Helmintiazele sau infestările cu helminți sunt un grup de boli cauzate de viermi paraziți care trăiesc în corpul uman. Conform datelor recente, 1 din 100 de persoane este purtător ascuns, iar aproximativ 80% din cazurile noi de boală apar la copii și adolescenți.

În același timp, infestările parazitare sunt înregistrate nu numai în țările subdezvoltate: epidemiile de enterobioză și ascaridioză apar adesea în rândul segmentelor bogate ale populației.

Apariția pe scară largă a helmintiazei se explică prin evoluția asimptomatică a bolii în stadiile sale incipiente. În plus, simptomele invaziei nu apar cu o cantitate mică de paraziți în organism. Este posibil ca pacientul să nu suspecteze prezența paraziților pentru o perioadă lungă de timp, dar în același timp îi infectează pe alții.

Până în prezent, 360 de tipuri de viermi sunt cunoscute ca fiind periculoase pentru oameni. Cel mai mult parazitează în intestinul sau ficatul unei persoane, dar în funcție de tipul de parazit și de ciclul său de viață (ou, larvă, adult), orice organ și sistem poate fi afectat: plămâni, inimă, sistem nervos central, mușchi, globii oculari etc.

Principalele boli cauzate de viermii intestinali sunt

  • dezvoltarea treptată a anemiei (deficit de celule roșii din sânge). Viermii consumă substanțele nutritive din intestine și, ca urmare, organismul pierde micro și macroelemente, pacientul pierde în greutate, suferă de deficiență de vitamine;
  • distrugerea organelor și țesuturilor. Mulți viermi invadează peretele intestinal, afectând țesuturile din jur pe măsură ce migrează. Pe organe se formează răni microscopice și ulcerații, mucoasa gastrointestinală este în mod constant inflamată și crește riscul de infecție;
  • patologia sistemului nervos. Viermii nu numai că distrug țesuturile înconjurătoare, dar secretă și produse reziduale: toxine care afectează în mod distructiv nervii centrali și periferici. Pacientul devine nervos, iritabil, are dureri de cap, insomnie, letargie și apatie;
  • reacții alergice. Toxinele viermilor sunt, de asemenea, alergeni periculoși. Prin urmare, în cazul invaziilor helmintice, apare frecvent o erupție cutanată, mâncărime, greață și vărsături.

Infestațiile cu helminți la copii pot provoca întârzieri în dezvoltare, ducând la complicații periculoase: de la perforarea (prin ulcere) intestinului până la paralizia brațelor și a picioarelor.

parazitol pareri

Pentru a evita toate aceste neplăceri, experții au dezvoltat un medicament natural inovator, Parazitol capsule împotriva paraziților.

Parazitol preț – cumpărați la un preț redus direct de la producător

Parazitol poate fi achiziționat la un preț foarte bun, deoarece producătorul a decis să reducă costul său la jumătate pentru o perioadă scurtă de timp.

Comandați PARAZITOL direct de pe site-ul oficial al producătorului la un preț promoțional redus cu 50%. Click aici pentru mai multe detalii

După expirarea promoției, produsul va reveni la prețul inițial de 100%. Dacă doriți să beneficiați de această ofertă, intrați pe site-ul web al producătorului sau al distribuitorului autorizat și completați formularul de comandă cu numele și numărul de telefon.

Plata poate fi efectuată în siguranță prin metoda de rambursare la primirea produsului.

Parazitol pareri – studii clinice și recomandări ale specialiștilor

Tratamentul este recomandat de experți și specialiști de top, fiecare componentă a produsului este testată în detaliu.

Produsul a trecut cu succes testele clinice și de laborator necesare.

Capsulele au fost testate pe 1500 de voluntari. În timpul experimentului, experții au observat că starea de sănătate a voluntarilor s-a îmbunătățit treptat, iar culoarea pielii lor a început să aibă un aspect sănătos.

La finalul experimentului, sănătatea voluntarilor a fost restabilită, iar testele au arătat că pacienții nu mai prezentau viermi, ouă sau larve în intestine sau în corp.

Parazitol prospect– beneficii, ingrediente, modul de utilizare. Parazitol contraindicații și efecte secundare

Parazitol este un nou tip de bio-capsulă care conține extracte naturale și uleiuri esențiale pentru detoxifierea la domiciliu împotriva paraziților.

Capsulele conțin ingrediente naturale, care au rolul de a curăța organismul de paraziți și de toxinele pe care aceștia le provoacă.

Parazitol este un agent eficient, cu acțiune rapidă, conceput pentru curățarea complexă a organismului și combaterea activă a diferitelor tipuri de paraziți. Datorită compoziției sale naturale, remediul este complet sigur de utilizat, nu provoacă efecte secundare și nu are contraindicații.

Acesta previne reinfectarea cu helminți prin refacerea completă a sistemului imunitar al întregului organism.

Remediul este indicat pentru:

  • Prevenirea și tratamentul enterobiozelor și ascarizilor cauzate de viermi;
  • Prevenirea și tratamentul gardenozei și a altor boli asociate cu infecțiile cu protozoare;
  • Senzații neplăcute la nivelul stomacului și al intestinelor, inclusiv formarea crescută de gaze;
  • Tulburări ale pancreasului, ficatului, rinichilor, organelor digestive;
  • Lipsa poftei de mâncare din diverse motive, inclusiv inexplicabile;
  • Prevenirea persoanelor cu risc ridicat de infectare: contactul cu animalele de companie, munca în grădină sau pe câmp, nerespectarea regulilor de igienă personală.

Comandați PARAZITOL direct de pe site-ul oficial al producătorului la un preț promoțional redus cu 50%. Click aici pentru mai multe detalii

parazitol plafar

Ingrediente

  • Extract de Moringa. Întărește procesele de curățare în tractul gastrointestinal.
  • Extras din Pow Darko. Împiedică reproducerea viermilor intestinali și eliminarea toxinelor și a paraziților dăunători.
  • Extract de nucă neagră. Acest extract are proprietăți antioxidante puternice. Susține procesele de detoxifiere și de eliminare a toxinelor. De asemenea, promovează imunitatea și capacitatea de a proteja organismul.
  • Frunză de ulei de măsline. Are proprietăți antiparazitare și antifungice. De asemenea, ajută la reducerea daunelor negative cauzate de stresul oxidativ.
  • Rădăcină de turmeric. Acest extract favorizează o mai bună funcționare a sistemului cardiovascular.
  • Extract de băț de Assafetida. Are proprietăți antibacteriene. Îmbunătățește procesele de detoxifiere în tractul gastrointestinal.

Efecte benefice

  • Stabilizează tractul gastrointestinal, îmbunătățește procesele digestive.
  • Distruge complet paraziții intestinali, fenomenele dispeptice și produsele lor metabolice.
  • Întărește sistemul imunitar.
  • Îmbunătățește starea de bine, sporește performanța.
  • Restabilește activitatea tuturor organelor și sistemelor care au fost afectate din cauza răspândirii helminților.
  • Distruge toate tipurile cunoscute de paraziți.
  • Ajută la curățarea organelor și a țesuturilor, neutralizează intoxicațiile datorate infecțiilor parazitare.
  • Regenerează membranele mucoase, purifică sângele, limfa și fluidele intercelulare.
  • Acesta normalizează echilibrul redox, amenințând formarea celulelor canceroase.

Metoda de administrare

  • Luați 1 capsulă pe zi cu o masă.
  • Tratamentul se efectuează timp de 30 de zile.

Parazitol forum – recenzii ale utilizatorilor reali

Pe forumurile de sănătate online și pe internet în general, utilizatorii au o părere foarte bună despre biocapsulele Parazitol.

Comandați PARAZITOL direct de pe site-ul oficial al producătorului la un preț promoțional redus cu 50%. Click aici pentru mai multe detalii

Comentariile utilizatorilor despre aceste capsule sunt extrem de pozitive. Cei mai mulți dintre cei care au suferit de paraziți sau s-au luptat cu toxinele cauzate de paraziți și care au folosit remediul au o impresie bună, deoarece au scăpat de boala și viermii care le-au distrus viața, iar acest lucru se datorează capsulelor împotriva paraziților intestinali.

Parazitol farmacii – aflați de unde puteți cumpăra capsule. Amazon

Medicamentul nu este disponibil în farmacii sau pe Amazon, deci poate fi achiziționat doar de pe site-ul oficial al producătorului.

Dacă doriți să o obțineți, accesați site-ul web al unui distribuitor autorizat sau al unui producător și completați un formular online cu numele și numărul de telefon.

Un operator vă va contacta pentru a vă confirma comanda și adresa de livrare după ce ați plasat comanda.

De asemenea, dacă aveți întrebări despre produs, veți primi informațiile necesare.

Parazitol video

Ioana Pandrea

Dr. Ioana Pandrea este medic primar Boli Infecțioase cu supraspecializare în parazitologie clinică. A absolvit UMF ,,Carol Davila” din București, urmat de un program de rezidențiat efectuat în cadrul Institutului Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”. Dr. Pandrea are o experiență vastă în diagnosticarea bolilor infecțioase cu un nivel ridicat de acuratețe, examinând și tratând sute de pacienți cu profesionalism și multă empatie.

Postări recente

Zinamax recenzii, contraindicații, efecte secundare. În cazul în care pentru a cumpăra Zinamax Amazon preț în farmacii, sau pe site-ul oficial?

Denumirea medicamentuluiZinamax 💊Compoziția produsului✔Extract de trandafir, complex de vitamine, lactoferrină, extract de frunze de ștevie, extract…

1 an în urmă

ManBuilder recenzii, contraindicații, efecte secundare. În cazul în care pentru a cumpăra ManBuilder Amazon preț în farmacii, sau pe site-ul oficial?

Care este numele medicamentului?ManBuilder💊Ce este în amestec?✔Vitamine, minerale și ingrediente pe bază de planteSunt capsulele…

1 an în urmă

Shark Motion: recenzii, contraindicații, efecte secundare. În cazul în care pentru a cumpăra Shark Motion: prețul Amazon în farmacii, sau pe site-ul oficial?

Denumirea produsuluiShark Motion💊Compoziția produsului✔Extract de cartilaj de rechin✔Colagen✔Glucozamină✔Chodroitin✔Extract de turmeric✔Un complex de ierburi vindecătoare  Preț189…

1 an în urmă

ActioComfort comentarii, contraindicații, efecte secundare. În cazul în care pentru a cumpăra ActioComfort Amazon preț în farmacii, sau pe site-ul oficial?

TitluActioComfort💊Preț179 RON💰Cum să o luați?➡Aplicați o cantitate mică de cremă pe zona cu probleme și…

1 an în urmă

Elesse Cream, recenzii, contraindicații, efecte secundare. În cazul în care pentru a cumpăra Elesse Cream Amazon preț în farmacii, sau pe site-ul oficial?

Denumirea produsuluiElesse Cream💊Efectul✔Conferă pielii un plus de elasticitate;✔Îndepărtează liniile fine și ridurile;✔Menține tonusul pielii;✔Elimină petele.Riscuri…

1 an în urmă

Moring Slim recenzii, contraindicații, efecte secundare. În cazul în care pentru a cumpăra Moring Slim Amazon preț în farmacii, sau pe site-ul oficial?

TitluMoring Slim💊ProducătorNoble HealthCompoziție✔Orz verde ✔Garcinia cambogia ✔Antioxidanți ✔Vitamine ✔ZincEfecte➡Oferă un sentiment de sațietate ➡Stimulează metabolismul…

1 an în urmă