Articole

Home/Pacientii Multumesc/Pacienti Multumesc: Dumbrava Diana

Pacienti Multumesc: Dumbrava Diana

Buna ziua! Numele meu este Dumbrava Diana, am 27 de ani. De 2 ani locuiesc in Danemarca, sunt o femeie fericita, mereu cu zambetul pe buze dar cel mai important sunt sanatoasa datorita lui Dumnezeu care a lucrat prin mainile domnului profesor Alexandru Vlad Ciurea caruia vreau sa ii multumesc din suflet pentru sansa la viata pe care mi.a daruit-o.
In anul 2009 domnu profesor Alexandru Vlad Ciurea impreuna cu echipa dansului pe acea vreme din spitalul Bagdasar Arseni m-a operat de Astrocitom pilocitic de fosa posterioara si Hidrocefalie. Ambele operatii au fost o reusita extraordinara.
Astazi am 27 de ani si Traiesc, Iubesc, Respir, Exist datorita lui Dumnezeu si domnului profesor Alexandru Vlad Ciurea! 
Va multumesc din suflet pentru ce a-ti facut acum 10 ani pentru mine! 

One Response to “Pacienti Multumesc: Dumbrava Diana”

By Daniela Cucu din Ploiesti - 2 August 2019 Reply

Buna ziua! Si eu sunt O PACIENTA FERICITA dar MULT MAI BATRANA! Am 45 de ani si… peste… 43 de ani de cand Dl. Prof. Dr. Ciurea MI-A SALVAT VIATA SI GANDIREA, tot la spitalul Bagdasar-Arseni, din Bucuresti insa Dl. Dr. Ciurea avea… 36 de ani si era un TANAR FERMECATOR, CU PARUL NEGRU! Peste ani, l-am revazut, dupa absolvirea facultatii, in anul 1998. Am inlemnit! Ne-am privit reciproc, de sus, pana jos! Ne priveam doar dar NU PUTEAM GRAI NIMIC, nici unul, nici altul! Tot Dl. Prof. Dr. a ~deschis~ dialogul, intrebandu-ma-: ~Ce faci, Tucurel?~, desi eu aveam… 24 de ani! L-am privit fix si i-am raspuns, cu glasul gatuit de emotie- ~Bine, Domnule Profesor~! Si eu EXIST DATORITA ACESTUI MEDIC EXCEPTIONAL, in fata caruia ingenunchez si ma inchin ca traiesc si gandesc! Nu pot sa-i spun decat CA IL IUBESC, EXACT CA PE MAMA CARE M-A NASCUT! Mai mult, NU POT SA GRAIESC! AMUTESC!!! MULTUMESC CA TRAIESC SI GANDESC!!! SANATATE, II doresc!

Leave a Reply