Articole

Home/Pacientii Multumesc/Pacientii multumesc: Stela

Pacientii multumesc: Stela

Buna ziua,
     In anul 2005 am fost diagnosticata cu adenom hipofizar. Trebuia sa ma operez la Spitalul Bagdasar-Arseni, apoi sa urmez terapie cu citostatice la spitalul Fundeni.
      Am avut inspiratia sa merg la Prof.Dr.Ciurea sa-i cer sfatul. Prof. Ciurea impreuna cu Dr. Stoica ma tratat in Compartimentul de Terapie cu Energii Inalte-Gamma Knife.A fost un succes.Am urmat apoi tratament medicamentos la Spitalul Parhon la  Dr. Cucu.Astazi sunt vindecata.Dupa 10 ani, am facut o hernie de disc.Am mers din nou la Prof. Dr. Ciurea la Spitalul Sanador. La 6 ore de la operatie am fost un alt om.Durerile au disparut si am putut merge pe picioarele mele. Multumesc Prof. Dr. Ciurea si echipei medicale de la Sanador .Nu pot incheia fara sa multumesc si doctorilor Stoica si Cucu care m-au facut sa fiu increzatoare in medicina romaneasca .Tuturor le doresc sanatate si putere de munca pentru a trara si alti pacienti in suferinta.
     cu stima,
                    Stela

One Response to “Pacientii multumesc: Stela”

By Aurelian Braicu - 5 January 2016 Reply

Multe multumiri domnului profesor Alexandru Vlad Ciurea pentru competenta,responsabilitatea si omenia de care a dat dovada in tratarea pacientilor.
Aprecieri deosebite pentru modul in care abordeaza si alte aspecte din societatea romaneasca. MARE OM, MARE ROMAN.
La multi ani 2016!

Leave a Reply